Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Percheziţii la suspecţi de evaziune şi spălare de bani cu prejudiciu...

Bucureşti: Percheziţii la suspecţi de evaziune şi spălare de bani cu prejudiciu de 5 milioane euro

DISTRIBUIȚI

135677 – 30032015 – Peste 150 de politisti, sub supravegherea Parchetului de pe langa CAB, efectueaza luni dimineata 50 de perchezitii in Capitala si judetele Ilfov, Dambovita si Ialomita si pun in aplicare 36 mandate de aducere, intr-un dosar privind savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani.

Prejudiciul este estimat la 5.000.000 de euro, rulajul total al circuitului evazionist fiind de aproximativ 12.000.000 de euro, potrivit potrivit unui comunicat al Politiei Capitalei.

In urma documentarii activitatii infractionale, s-a stabilitca banuitii se foloseau de o firma de avocatura si de un lichidator judiciar pentru infiintarea si ulterior lichidarea si radierea mai multor firme, prin intermediul carora incheiau tranzactii fictive, in scopul deducerii ilicite de TVA.

Societatile comerciale implicate activau in diverse domenii, precum publicitate, echipamente medicale, tehnologia informatiilor, constructii, paza, consultanta etc.

Persoanele vizate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Politiei Sector 4.

La perchezitii participa, de asemenea, politisti de la Inspectoratele de Politie ale Judetelor Ilfov, Dambovita si Ialomita.

Actiunea beneficiaza de suportul de specialitate al SRI. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.