Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Preşedintele Iohannis s-a întâlnit cu investitori din Germania

Bucureşti: Preşedintele Iohannis s-a întâlnit cu investitori din Germania

DISTRIBUIȚI

 reprezentanți ai Comitetului de Est al Economiei Germane135259 – 04032015 –  Președintele Klaus Iohannis transmite că, miercuri, s-a întâlnit la Palatul Cotroceni cu reprezentanții Comitetului de Est al Economiei Germane pentru a le asculta propunerile legate de o posibilă creștere a investițiilor în România, preşedintele precizând, totodată, că Germania este cel mai important partener comercial al țării noastre.

În cea mai recentă postare pe Facebook, președintele Klaus Iohannis amintește și că în vizita oficială întreprinsă la Berlin a încurajat oamenii de afaceri şi firmele germane să vină în România şi să creeze noi locuri de muncă, după ce, anterior, semnalează că pentru a atrage investiții, este nevoie de un sistem de educație adecvat meseriilor de viitor.

„Germania este cel mai important partener comercial al României și se numără printre marii investitori din țara noastră. Pentru a atrage cât mai multe investiții, avem nevoie de un sistem de educație adecvat meseriilor de viitor, cât și de calificarea tinerilor în întreprinderi care ulterior să-i angajeze pe termen lung. Cu prilejul recentei mele vizite la Berlin, am încurajat oamenii de afaceri și firmele germane să vină în România și să creeze noi locuri de muncă. Azi m-am întâlnit cu reprezentanții Comitetului de Est al Economiei Germane pentru a le asculta propunerile legate de o posibilă creștere a investițiilor în România și de extinderea lor în zone ale țării care au nevoie de revigorarea pieței muncii.”, a scris președintele Klaus Iohannis în postare. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.