Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Procurorii au reţinut 13 traficanţi de droguri

Bucureşti: Procurorii au reţinut 13 traficanţi de droguri

DISTRIBUIȚI

135545 – 17032015  – Procurorii  DIICOT Bucureşti  împreună cu  ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti-Serviciul Antidrog  au efectuat, la data de 16 martie a. c.,  20 percheziţii domiciliare în Capitală, în cadrul unei acţiuni de destructurare a grupărilor  “Ştoacă”, ”Toboşarii” şi “Brutaru”, specializate în traficul de droguri de mare risc.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, în perioada septembrie  2014- martie 2015, membrii grupărilor au comercializat importante cantităţi de heroină către consumatori din Bucureşti, în special din Sectorul 5.

În timpul percheziţiilor, au fost găsite şi ridicate 98 doze de heroină porţionate în vederea vânzării, 10 grame heroină, peste 100 comprimate metadonă şi sume de bani provenite din vânzarea de droguri (1500 lei, 275 euro şi 100 dolari.

    Procurorii  au reţinut 13 suspecţi, care urmează să fie prezentați  Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.  Acţiunea a fost realizată cu sprijinul Brigazii Speciale de Intervenţie „Vlad Ţepes” a Jandarmeriei. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.