Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Procurorii DNA cer prelungire arestului pentru Elena Udrea

Bucureşti: Procurorii DNA cer prelungire arestului pentru Elena Udrea

DISTRIBUIȚI

 135687 – 20032015 – Procurorii DNA le-au solicitat vineri judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie prelungirea cu 30 de zile a masurii arestarii preventive pentru Elena Udrea in dosarul „Gala Bute”. Udrea a fost arestata preventiv in acest dosar pe data de 25 februarie iar mandatul expira pe 26 martie.

Potrivit RTV, cererea procurorilor de prelungire a arestului preventiv se va judeca luni, 23 martie.

In celalalt dosar in care este cercetata de DNA , dosarul Microsoft, procurorii nu au mai cerut prelungirea arestului la domiciliu pentru Elena Udrea.

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, va incerca sa ii convinga pe judecatori sa o elibereze pe clienta sa, iar ca argument va folosi faptul ca nu exista probe pentru mentinerea ei in arest preventiv, dupa cum a declarat acesta intr-o interventie telefonica la Antena 3.

„Vom merge cu argumentul ca, in cele 23 de zile de arest, procurorii nu au venit cu nicio proba care sa sutina acuzatiile. Dimpotriva, in urma confruntarilor s-a aratat ca denunturile pe baza carora sta doamna Udrea in arest nu au suport”, a precizat Marius Striblea.

In dosarul „Gala Bute”, Elena Udrea a fost acuzata initial de abuz in serviciu, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite si luare de mita.

Ulterior, DNA a pus-o sub acuzare pentru alte trei infractiuni de luare de mita. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.