Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Traian Băsescu la sediul PMP

Bucureşti: Traian Băsescu la sediul PMP

DISTRIBUIȚI

135195 – 02032015Fostul presedinte Traian Basescu a mers, luni, la sediul central al PMP, pentru a discuta cu membrii conducerii, prilej cu care a subliniat ca partidele de tranzitie si-au incheiat misiunea si e nevoie de unele noi. La final, fostul presedinte a declarat ca a fost o intalnire buna, la care au participat si lideri din teritoriu. „Am avut o discutie care mi-a placut. E entuziasm mai bun ca oricand in partid”, a mai declarat Traian Basescu, spunand ca „foarte multi oameni care n-au facut niciodata politica” isi arata interesul fata de PMP.

„Mi-au aratat si scriptele centralizatoare. In ultimele 30 de zile s-au inscris circa 14.000 de noi membri. Vine semnalul ca partidele tranzitiei si-au incheiat misiunea si trebuie construite altele noi”, a mai spus Traian Basescu, unul dintre cei care au contribuit la infiintarea Fundatiei Miscarea Populara.

Intrebat daca se va implica mai activ in activitatea partidului, Traian Basescu a spus: „Voi participa la actiuni ale PMP, nu stiu la care din ele”. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.