Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Traian Băsescu: Tiberiu Niţu e suspect că a tras în oameni...

Bucureşti: Traian Băsescu: Tiberiu Niţu e suspect că a tras în oameni la Revoluţie

DISTRIBUIȚI
Tiberiu_Nitu

135539 – 17032015  – Fostul presedinte Traian Basescu a spus luni despre procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, ca a tras in oameni la Revolutie, precizand ca „probabil a impuscat cativa teroristi”. Traian Basescu a declarat ca i s-a transmis o scrisoare in care i s-a spus ca este suspect, in dosarul in care este acuzat de Gabriela Firea ca a santajat-o.

„Tot suspect, ca si Nitu, care e suspect ca a tras la Revolutie. I s-a spus sa traga inspre Dorobanti, unde se afla teroristii, probabil ca a impuscat cativa teroristi”, a declarat fostul presedinte.

In luna noiembrie 2012, cand Tiberiu Nitu a fost ales de fostul ministru al Justitiei, Mona Pivniceru, pentru functia de procuror general in mass-media au aparut mai multe articole in care se reamintea faptul ca desi acesta a tras la Revolutie, are certificat de revolutionar, in baza caruia a obtinut un teren intravilan de 8.000 mp in Prahova. In plus, Tiberiu Nitu este cel care a clasat dosarele Revolutiei, scriau atunci jurnalistii de la Romania Libera. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.