Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucuresti: Vanghelie rămâne în arest

Bucuresti: Vanghelie rămâne în arest

DISTRIBUIȚI

135640 – 27032015 –  Magistrații Înaltei Curți au decis, definitiv, ca primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie să rămână în arest preventive. Acuzat de luare de mită, Vanghelie a încercat să-I convingă pe judecători că nu reprezintă un pericol public, folosindu-se pentru asta, inclusiv de o ”recomandare” semnată de Patriarhul Daniel, înscris despre care reprezentanții Patriarhiei cred că este o scrisoare de mulțumire, nicidecum o recomandare pentru instanță.

Vanghelie a infirmat, joi, în fața judecătorilor, implicarea lui în Campania de strângere de semnături pentru candidatura Elenei Băsescu la alegerile europarlamentare din 2014, precizând însă că listele erau pentru susținerea lui Mircea Diaconu.

Fostul social democrat este acuzat de procurorii DNA de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani. Vanghelie ar fi comis aceste infracţiuni vreme de 8 ani în care, spun procurorii, acesta ar fi primit o mită record de 90 de milioane de euro pentru a favoriza firmele omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte de lucrări publice. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.