Acasă Sud-Est Galati Galaţi: Căpitan de armată, reţinut pentru trafic de prostituate

Galaţi: Căpitan de armată, reţinut pentru trafic de prostituate

DISTRIBUIȚI

 135209 – 03032015 –  Capitanul Florian Mihaila a fost retinut, luni, de procurorii DIICOT Galati si urmeaza sa fie dus in fata instantei cu propunere de arestare preventive, ef fiind acuzat de aderare la un grup infractional organizat, trafic de persoane si trafic de minori.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, in cursul lunii noiembrie 2014, Florian Mihaila a aderat la un grup infractional organizat, anterior constituit de catre inculpatii Ionelia Livia Bunduc, Anamaria Bunduc si Laurentiu Duca, si a recrutat mai multe persoane de sex feminin, inclusiv minore, in scopul practicarii prostitutiei, in diverse locatii din municipiul Sibiu.

In aceasi cauza, in data de 2 februarie, procurorii DIICOT Galati au efectuat 15 perchezitii domiciliare in judetele Galati si Sibiu, in cadrul unei actiuni vizand destructurarea unei grupari infractionale formata din 10 persoane.

Incepand din ianuarie 2013 membrii gruparii au recrutat cateva zeci de persoane de sex feminin (inclusiv minore in varsta 15 ani) in scopul practicarii prostitutiei in cadrul a diverse locatii pe raza municipiilor Galati si Sibiu, se arata in comunicatul DIICOT.

„Pentru recrutarea tinerelor pretabile a fi exploatate sexual (de regula persoane provenite din mediul rural, din familii dezorganizate, cu o situatie materiala precara sau cu un grad diferit de educatie), membrii grupului organizat au colaborat infractional cu diversi racolatori si au recurs la postarea de anunturi de angajare (pentru o asa-zisa activitate de masaj erotic) in diverse publicatii din presa scrisa precum si pe site – uri de profil.

Din activitatea de prostitutie a victimelor, membrii gruparii au obtinute insemnate sume de bani, respectiv de peste 3.000 de lei zilnic”, sustin procurorii. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.