Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Reținuți pentru furt de ansamble de susţinere de pe stâlpii de...

Ilfov: Reținuți pentru furt de ansamble de susţinere de pe stâlpii de înaltă tensiune

DISTRIBUIȚI

 135619 – 18032015  –  Poliţiştii din Glina și Popeşti-Leordeni, judeţul Ilfov, au identificat, la dat de 17 martie a. c., doi bărbați, unul de 22 de ani, din București, iar celălalt de 28 de ani, din Glina, bănuiți că în noaptea de 14/15 martie a. c., ar fi sustras cinci ansamble de susţinere de la doi stâlpi  electrici  de înaltă  tensiune care  se  aflau amplasați  pe un teren agricol  din comuna  Glina,  componenți  ai  Liniei  Electrice  Aeriane  Slatina-Bucureşti  Sud aparţinând unei firme de distribuție de energie electică, fapt care a dus la prăbușirea celor doi stâlpi și întreruperea sistemului de alimentare cu energie electrică.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că aceşti doi bărbați ar fi vândut o parte din bunurile sustrase unei societăți comerciale din comuna Glina care colectează deşeuri feroase şi neferoase contra unei sume de bani, potrivit unui comunicat al IPJ Ilfov.

Valoarea prejudiciului creat este de 172.000 de lei.

Cei  doi  bărbați  sunt  cercetaţi  în  stare  de  reţinere  pentru furt calificat şi distrugere, ei fiiind prezentaţi astăzi Parchetului şi Judecătoriei Cornetu cu propunere de arestare preventivă. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.