Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Liderul PLR Vâlcea se delimitează de Tăriceanu şi pleacă din partid

Liderul PLR Vâlcea se delimitează de Tăriceanu şi pleacă din partid

DISTRIBUIȚI

135676 – 30032015 – Liderul PLR Valcea, deputatul Romeo Radulescu, a anuntat ca demisioneaza din aceasta formatiune, acuzand faptul ca nu se simte confortabil intr-un partid ai carui lideri ii protejeaza pe corupti.

„Ma delimitez complet de cum a procedat Calin Popescu-Tariceanu in legatura cu votul in cazul lui Dan Sova, aplicand regulamentul Camerei, nu Constitutia. Imi afirm public dezamagirea fata de rezultatul votului din Senat, de miercurea trecuta. Este, indiscutabil, motivul pentru care parasesc Partidul Liberal Reformator. Parlamentarii nu sunt cu siguranta mai presus de lege, ci ar trebui sa fie un exemplu de respectare a Constitutiei. Nu ne putem prevala de regulamente pentru a salva diverse nume. Mereu am militat pentru oameni curati, fara dosare care sa le pateze cariera, mai ales cand e vorba de personaje puse in functii publice. Coruptii nu au ce cauta in politica si administratie. Este crezul de la care nu o sa ma abat vreodata”, a declarat Radulescu, potrivit Ziare.com.

Senatul a respins, miercurea trecuta, solicitarea procurorilor anticoruptie de incuviintare a retinerii si arestarii preventiva a lui Dan Sova.

Seful Senatului si liderul PLR, Calin Popescu Tariceanu, a fost acuzat ca s-a raportat in ceea ce priveste numarul voturilor la regulamentul Senatului, in locul Constitutiei, caz in care cererea DNA ar fi fost incuviintata. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.