Acasă Sud-Vest Olt Olt: Şefa Tribunalului Olt, arestată pentru 30 de zile

Olt: Şefa Tribunalului Olt, arestată pentru 30 de zile

DISTRIBUIȚI

 135515 – 24032015 – Preşedintele Tribunalului Olt, Carmen Marinescu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, transmite Digi24. Judecătoarea este acuzată de către procurori de luare de mită, trafic de influenţă şi fals în declaraţii în formă continuată. Judecătoarea Carmen Marinescu ar fi primit suma de 200.000 de euro pentru a dispune cercetarea în libertate a lui Sandu Anghel, dar şi pentru a pronunţa o soluţie favorabilă în judecata acestuia pe fond.

De altfel, în 2011, magistratul a dispus eliberarea lui Sandu Anghel, într-un dosar în care acesta era acuzat de tentativă de omor. Atunci, magistraţii Curţii de Apel Craiova au considerat că există suficiente probe pentru ca Sandu Anghel să rămână în arest.

Sâmbătă au fost arestaţi preventiv şi soţul judecătoarei şi un avocat din Baroul Dolj. Ei sunt acuzaţi de trafic de influenţă şi spălare de bani. Soţul judecătoarei ar fi cumpărat mai multe suprafeţe de teren cu banii primiţi de la Sandu Anghel.

Sandu Anghel, cunoscut sub numele de Bercea Mondial, este condamnat la opt ani şi nouă luni de închisoare pentru că şi-a înjunghiat un nepot într-un bar, în 2011. În alte două dosare, Sandu Anghel este acuzat de activităţi de spălare de bani şi evaziune fiscală. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.