Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Adrian Petcu, noul prefect de Ilfov

Adrian Petcu, noul prefect de Ilfov

DISTRIBUIȚI

136273 – 23042015 –  În ședința de miercuri, 22 aprilie 2015, Daniel Mihai Rășică a fost înlocuit în funcția de prefect al județului Ilfov cu Adrian Petcu. Adrian Petcu a fost până acum consilier în cadrul Instituției Prefectului Județului Ilfov. Locuiește în Mogoșoaia, soția sa fiind judecător. Potrivit declarației de avere din 9 mai anul trecut, noul prefect deține două autoturisme, ceasuri și bijuterii în valoare de 10.000 de euro și are, printre altele, un împrumut bancar de 15.000 de euro, scadent în 2034, și unul scadent în 2017, către o persoană fizică, de 138.500 de euro. – PROMPT MEDIA

 

2 COMENTARII

  1. Noiembrie 2019

    Secretarul de Stat Petcu Adrian, fost prefect si Justitia corupta … neamuri si relatii!

    Secretarul de Stat in Ministerul de Intrne Adrian Petcu (PSD -ist) intodeauna va avea castig in instanta pentru ca sotia sa judecatoarea Petcu Roxana Ioana, a fost; Presedinta Judecatoriei Buftea, Presedinta Tribunalului Ilfov (la aceste instante sau judecat cele mai scumpe terenuri din Romania din localitatile lipite de Bucuresti, retrocedari, multe facute in favoarea coruptilor) Judecator Petcu Roxana Ioana a fost, si sefa prin detasare in cadrul CSM la resurse umane sectia judecatori pe tara, actualmente judecator la Inspectia Judiciara. Prefectul Petcu Adrian a ajuns prefect (studii facultatea de mecanica agricola) la propunerea Gabrielei Firea & Pandele facuta lui Victor Ponta. Multe procese legate de retrocedari au fost pierdute de proprietarii de drept in conditiile in care fostul prefect Petcu Adrian a respins dosarele de retrocedare pentru ca judecatorii de la Tribunalul Ilfov unde sotia sa era presedinta, sa piarda dreptul la retrocedare in favoarea unor samsari ai primarilor din Judetul Ilfov, retrocedari nelegale. Una dintre legaturile cele mai nocive privind terenuri neretrocedate legal este in Ilfov in localitatea Dobroesti. Judecator Petcu Roxana Ioana a fost implicata si in afacerea de 1 miliard de euro cartierul Henri Coanda unde a fost acuzata de catre presa ca a luat spaga 200 000 de euro.

  2. Anul de gratie 2016. Alegeri. Marea Batalia Bolsevica. Rusia nu se lasa. Prefectura Ilfov in mana PSD –ului.

    Prefectul Petcu Adrian este Prefectul Judetului Ilfov. Politicul si … judecatoarea Petcu Roxana, detasata la CSM care este sotia Prefectului Petcu Adrian. Terenurile furate ale Judetului Ilfov si batalia pentru a acoperii aceasta infractionalitate in Marele Jaf de proprietate publica, de stat si privata din Romania, a devenit principalul scop al PSD –ului si-a unor structuri criminale din celelalte partide. Gabriela Firea este cu mana pe Prefectura Ilfov. Cum in Romania marea manipulare cu “justitia independenta” a prins, trebuie sa strigi in gura mare ca nu-i asa.

    Batalia pentru judetul Ilfov a fost din 1990 si pana astazi una vitala pentru crima organizata din toate partidele, pentru ca are cele mai valoroase terenuri din Romania in valoare de multe zeci de miliarde de euro. Capul conducator al caractitei crimei organizate este format din principalele structuri ale crimei organizate din PSD, cu capete mai mici in celelate partide.

    Petcu Adrian de profesie inginer, constructii agricole, a taiat fata multor profesioniosti in administratie si a devenit, a fost fabricat peste noapte … prefect. Normal si rational ar fi trebuit sa ajunga Prefect, subprefectul Pantazi Romulus Catalin, dar acesta nu este casatorit cu nicio judecatoare care sa activeze in CSM Mai mult, judecator Petcu Roxana Ioana a operat in marele tun imobiliar de 1 miliard de euro, PROIECTUL ANL: HENRI COANDA, operatie de unde se pare ca si-a extras in jur de o suta de mii de euro.

    Multe personaje politice de culoare, “bolsevica”, adica de orientare rusa cum este Melesacanu si Tariceanu au fost implicate in PROIECTUL ANL: HENRI COANDA.

    Cand va incepe in Romania curatenia institutiilor statului si cand in aceste institutii nu se va mai permite ca sa fie penetrate de catre sistemele de crima organizata?

    http://baricadainter1989.blogspot.ro/2011/02/intrega-poveste-de-la-inceputul-ei-si.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.