Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Au fost semnate şapte contracte de finanţare pentru POSCCE

Bucureşti: Au fost semnate şapte contracte de finanţare pentru POSCCE

DISTRIBUIȚI

136305 – 23042015 –  Ministerul Fondurilor Europene (MFE), prin Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Creșterea Competitivității Economice (POSCCE), anunță că în această lună au fost semnate şapte contracte de finanțare din lista de rezervă a apelului 2013-1 din cadrul Axei Prioritare 2- Cercetare, dezvoltare tehnologică şi inovare pentru competitivitate –Operațiunea 2.2.1- „Dezvoltarea infrastructurii CD existente şi crearea de noi infrastructuri de tip laboratoare/centre de cercetare”.

„Aceste şapte proiecte din lista de rezervă a apelului 2013-1 au ca beneficiari instituții publice precum universități, institute de cercetare, spitale universitare/clinice. Incercăm să dezvoltăm infrastructura de cercetare/dezvoltare prin dotarea sau modernizarea laboratoarelor existente, prin crearea de noi infrastructuri, inclusiv prin sprijinirea construirii infrastructurilor de cercetare pan-europene în România,  cu crearea de noi locuri de muncă în cercetare”, a subliniat ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica.

Valoarea asistenței financiare nerambursabile pentru aceste proiecte este de 124.183.427 lei, potrivit unui comunicat al MFE. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.