Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Dupa ce a vizitat-o pe Udrea in arestul la domiciliu, Basescu...

Bucureşti: Dupa ce a vizitat-o pe Udrea in arestul la domiciliu, Basescu vrea sa se duca si la Alina Bica

DISTRIBUIȚI

 136217 – 22042015 –  Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca s-ar bucura sa ii faca o vizita acasa Alinei Bica, fosta şefă a DIICOT, eliberata din arest preventiv, marti, si plasata in arest la domiciliu. „Ma bucur foarte mult pentru schimbarea regimului doamnei Alina Bica. Acum cateva zile am postat pe Facebook-ul meu, este instrumentul meu de a-mi face publice punctele de vedere, am postat spunand ca Bica, Georgescu de la ANI si Elena Udrea – stiu ca produce neplacere cand spun acest lucru – nu sunt oameni care sa fi luat spaga si va rog sa ma credeti ca stiu ce spun. M-as bucura enorm daca doamna Bica ar fi de acord sa ii fac o vizita, pentru ca vreau sa vorbesc cu dansa. Eu o cunosc pe femeia asta, de cand era secretar de stat, am avut cateva discutii cu dansa, inclusiv marea problema Rompetrol am discutat-o cu dansa si in opinia mea este un profesionist desavarsit si un om care are o anume statura morala”, a declarat Traian Basescu, marti seara, intr-o interventie telefonica la B1 Tv.

Fostul presedinte a specificat ca are rugamintea ca declaratiile sale sa nu fie luate ca fiind politice: „Va spun ce simte un presedinte care a numit niste oameni, pe care i-a girat cu incredere, si nu-i vine sa creada nici acum, si nu crede, ca acesti oameni au fost parte la furt”.

Intrebat ce va face daca se va dovedi ca Alina Bica, Horia Georgescu si Elena Udrea sunt vinovati de faptele pentru care sunt acuzati de procurori, fostul sef al statului a precizat: „Ma voi inclina in fata oricarui judecator care spune ‘vinovat’, dar deocamdata nu i-a declarat nimeni vinovati”.

Traian Basescu a reiterat „dorinta mare” de a o vizita acasa pe Alina Bica: „Pentru ca e primul dintre cei trei care ajunge acasa, dorinta mea e acum este sa vorbesc cu doamna Bica. Daca nu are restrictii, o voi vizita acasa, daca e de acord domnia ei si sotul”.

Fostul procuror-sef al DIICOT Alina Bica a iesit, marti seara, din Penitenciarul Targsor, unde se afla in arest preventiv, aceasta afirmand ca este in continuare o femeie de succes si ca in inchisoare conditiile au fost clar mai bune decat in arest.

Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis definitiv, marti, ca Alina Bica poate merge acasa, unde va fi cercetata in arest la domiciliu. Fostul sef DIICOT se afla in arest preventiv din 22 noiembrie.

In dosarul Bica 2, fosta sefa a DIICOT este urmarita penal pentru luare de mita, abuz in serviciu si favorizarea faptuitorului. – PROMPT MEDIA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.