Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Restricţii de circulaţie din cauza vremii pe mai multe drumuri naţionale

Bucureşti: Restricţii de circulaţie din cauza vremii pe mai multe drumuri naţionale

DISTRIBUIȚI

135888 – 07042015 –   Centrul Infotrafic informeaza ca marti dimineata se circula ingreunat, in conditii de iarna, pe DN1, in Pasul Predeal. Traficul rutier a fost intrerupt aproximativ o jumatate de ora la limita dintre judetele Brasov si Prahova, din cauza unui autotren derapat. Utilajele de deszapezire au reusit sa tracteze ansamblul de vehicule, iar circulatia a fost reluata. 

In zona ninge viscolit, iar pe carosabil exista un strat de zapada de cel mult un centimetru, in amestec cu material antiderapant.

Pe DN11, in judetele Bacau si Covasna, in Pasul Oituz, se circula ingreunat, in conditii de iarna. Pe parcursul noptii, mai multi copaci au cazut pe carosabil. Din cauza greutatii zapezii exista riscul ca si altii sa cada, asadar le recomandam conducatorilor auto sa fie prudenti, transmite INFOTRAFIC.

In judetul Vrancea, din cauza alunecarilor de teren provocate de precipitatiile abundente, traficul rutier pe DN2N Chiojdeni – Jitia este intrerupt in ambele sensuri, intre kilometrii 46+800 si 46+920 de metri.

In judetul Caras-Severin, pe DN57 Orsova – Moldova Noua, traficul rutier este intrerupt la km 65+600 de metri, in zona localitatii Cozla (aproape de limita cu judetul Mehedinti). Masura a fost luata de autoritati in scopul asigurarii sigurantei participantilor la trafic prin prevenirea situatiilor potential periculoase, generate de caderile masive de stanci si grohotis pe carosabil. Ruta ocolitoare: DN57 Orsova – DN6 Iablanita – DN57B Oravita – DN57 Moldova Noua. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.