Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Consiliul National al PNL se reuneşte pe 23 mai

Consiliul National al PNL se reuneşte pe 23 mai

DISTRIBUIȚI

136368 – 27042015 –  Copresedintele PNL Vasile Blaga a anuntat ca liberalii se vor reuni pe 23 mai la Pitesti in cadrul Consiliului National, unde va fi aprobata forma finala a programului de guvernare al acestui partid, dar se va discuta si despre motiunea de cenzura, potrivit Hotnews.ro. „Am decis convocarea Consiliului National al PNL pentru data de 23 mai la Pitesti, ora 12,00. Pe langa o analiza a situatiei politice la zi, vom aproba forma finala a programului de guvernare. Au fost parcurse toate etapele, am discutat in comisiile de specialitate, in organizatii, am discutat cu societatea civila, cu partenerii sociali, sindicate, patronate si suntem deja in faza in care urmeaza sa il aprobam, asa cum trebuie, in Consiliul National”, a declarat Blaga, luni, la finalul sedintei Comisiei de unificare a PNL.

El a spus ca in cadrul Consiliului National vor fi aprobate modificarile la statutul partidului care se refera la integritate, dar si un calendar privind pregatirea si organizarea alegerilor locale.

„Ar trebui sa stabilim foarte clar criteriile si sa si stim exact cand si cum vor fi desemnati candidatii, astfel incat iarna sa ne prinda cu toate lucrurile rezolvate si din acest punct de vedere”, a adaugat Blaga, referindu-se la acest din urma subiect.

In ceea ce priveste motiunea de cenzura, copresedintele PNL a precizat ca viitorul Consiliu National este locul in care sa fie stabilite „perioada, data, daca se poate, si temele unei astfel de initiative extrem de importante”.

Intrebat care ar fi perioada in care va fi depusa motiunea de cenzura, Vasile Blaga a spus ca ar vedea acest demers „undeva in prima decada a lunii iunie”.

Totodata, el a mai precizat ca in cadrul Consiliului vor fi adoptate opt regulamente de organizare: „cele ale organizatiilor (…) interne, dar cel mai important, regulamentul de organizare judetean”. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.