Acasă Anchete Constanţa: Italian urmărit pentru fraude informatice, prins la Constanţa

Constanţa: Italian urmărit pentru fraude informatice, prins la Constanţa

DISTRIBUIȚI

EDUCATIE_informatica – 136142 – 17042015 – Polițiștii din Constanța au pus în executare un mandat european de arestare, emis de autoritățile judiciare din Italia, pe numele unui bărbat, pentru infracțiuni informatice și falsuri, în urma schimbului de date şi informaţii prin Biroul SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției.

La data de 16 aprilie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au depistat un bărbat, de 48 de ani, pe numele căruia Tribunalul Penal din Verona (Italia) a emis un mandat european de arestare.

Acesta era urmărit de autoritățile italiene pentru infracţiunile de participare la un grup criminal, fraudă informatică, efectuarea de operaţiuni ilegale cu instrumente de plată şi carduri, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Curtea de Apel Constanța a dispus arestarea italianului până la finalizarea procedurii de predare către autoritățile italiene, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Constanţa. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.