Acasă Sud Ialomita Ialomiţa: Fost şef al Serviciului de Investigare a Fraudelor Ialomiţa, trimis în...

Ialomiţa: Fost şef al Serviciului de Investigare a Fraudelor Ialomiţa, trimis în judecată

DISTRIBUIȚI

136034 – 14042015  – Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată, sub control judiciar, a lui Cornel Tache, fost șef al Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Ialomița, pentru luare de mită în formă continuată, trafic de influență şi complicitate la evaziune fiscală. 

Alături de acesta au mai fost trimişi în judecată S.C. Avimar Fdl S.R.L şi Gheorghe Ungureanu, administrator al acestei societăţi, pentru evaziune fiscală.

Potrivit unui comunicat al DNA, în perioada iulie – septembrie 2013, în calitate de șef al Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Ialomița, Cornel Tache a primit cu titlu de mită, de la Gheorghe Ungureanu, 32.000 de lei pentru a nu-și îndeplini atribuțiile de serviciu, înlesnindu-i totodată acestuia din urmă desfășurarea de operațiuni comerciale cu încălcarea normelor fiscale.

Față de Dragoş Laurenţiu Păun, consilier superior la Serviciul Sănătate si Bunăstare Animală din cadrul Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Ialomița, la data săvârșirii faptei, în sarcina căruia s-a reținut infracțiunea de luare de mită, a fost dispusă disjungerea cauzei și continuarea cercetărilor într-un dosar separat.

Procurorii au dispus instituirea sechestrului asigurător asupra conturilor bancare aparținând lui Gheorghe Ungureanu și asupra unor sume de bani ridicate de la cei doi inculpați cu ocazia perchezițiilor domiciliare.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Ialomița cu propunere de a se menține măsurile preventive și asigurătorii dispuse în cauză. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.