Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Camera Deputaţilor: Doar 100 de câştigători la Loteria Fiscală

Bucureşti: Camera Deputaţilor: Doar 100 de câştigători la Loteria Fiscală

DISTRIBUIȚI

137119  – 29052015 – Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, proiectul de Lege privind aprobarea ordonanţei Guvernului nr. 10/2015 pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale, în vederea reducerii evaziunii fiscale, dar şi pentru a crea bazele unei competiţii corecte între agenţii economici care fac comerţ cu amănuntul şi prestează servicii direct către populaţie. Totodată, noua lege urmăreşte cointeresarea, implicarea şi responsabilizarea cetăţenilor în fiscalizarea veniturilor realizate de agenţii economici, potrivit unui comunicat primit de la liderul deputaţilor PSD, Marian Neacşu.

Proiectul a fost adoptat cu amendamentele propuse de ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, urmând ca în fiecare lună să fie premiaţi, prin extragere, maxim 100 de câştigători, iar fondul de 1 milion de lei se va împărţi în mod egal între norocoşi.

Unitatea teritorială a administraţiei fiscale unde a fost depus în original bonul fiscal câştigător va elibera titularului bonului o copie pe care este scris că este conform cu originalul şi conţine un număr unic de înregistrare atribuit automat printr-o aplicaţie informatică la nivel naţional.

Lista premianţilor va fi publicată pe site-ul Ministerului Finanţelor, care va face şi plata câştigurilor în termen de 60 de zile de la expirarea termenului de revendicare a premiilor, după validarea bonurilor fiscale de către inspectorii fiscali, se mai arată în comunicat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.