Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Fiscul german, investigații în România

Bucureşti: Fiscul german, investigații în România

DISTRIBUIȚI

137053  – 27052015 – Politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice, impreuna cu reprezentanti ai Oficiului Fiscal Bonn-Germania, desfasoara miercuri dimineata sapte perchezitii in Bucuresti si judetul Giurgiu, la reprezentantii unei firme care vinde autoturisme second-hand, implicati in infractiuni de evaziune fiscala, informeaza Politia Romana.

Din cercetari s-a stabilit ca, in perioada 2013 – 2014, persoanele banuite ar fi importat in numele societatii romanesti peste 50 de autoturisme de lux, fara ca aceastea sa ajunga in realitate si sa fie inmatriculate in Romania, masinile fiind vandute direct in Uniunea Europeana (preponderent Germania), pentru a beneficia de pretul redus obtinut prin neaplicarea taxei pe valoarea adaugata.

Actiunea se desfasoara in virtutea cooperarii judiciare internationale, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

La percheziţii participa si luptatorii Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale si politistii Institutului National de Criminalistica din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.

Doua persoane vor fi conduse la audieri, se mai arata in comunicat. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.