Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Prelungire la eliberarea autorizaţiilor taxi

Bucureşti: Prelungire la eliberarea autorizaţiilor taxi

DISTRIBUIȚI

 136801 – 15052015 – Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) anunţă că din cauza volumului mare de activitate generat de verificarea amanuntita a documentelor depuse la dosarele de vizare, a dosarelor incomplete pentru care se transmit adrese si a completarilor care întarzie procesul de solutionare a dosarelor, perioada de eliberare a autorizatiilor taxi a fost prelungita pana la data de 22 mai 2015.

La eliberarea autorizatiilor prelungite, operatorii sunt rugati sa prezinte autorizatia taxi veche în original; certificatul de înmatriculare a autovehiculului, inclusiv anexa cu ITP taxi valabila – original; RCA – copie; contractul de asigurare, valabil, privind accidentele persoanelor şi a bagajelor transportate – copie.

Pe parcursul perioadei de eliberare, transportatorii vor avea la bordul autovehiculului: autorizatiile taxi, noi, în original, pentru cei care le-au ridicat; autorizatiile taxi, vechi, în original şi bonul de depunere pentru vizare, pentru cei care nu le-au ridicat.

Odata cu încheierea procesului de eliberare a autorizatiilor, toti transportatorii sunt obligati sa aiba la bordul autovehiculului autorizatia noua în original, potrivit unui comunicat al PMB. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.