Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Premierul Ponta avertizează

Bucureşti: Premierul Ponta avertizează

DISTRIBUIȚI

 136729 – 13052015 –Premierul Victor Ponta i-a amenintat, in sedinta de Guvern de miercuri, pe reprezentantii Ministerului Justitiei spunand ca vor trebui sa-si gaseasca altceva de lucru in cazul in care nu vor gasi o solutie legislativa pentru interzicerea exportului de masa lemnoasa neprelucrata.

„Eu vreau sa va rog ca pana saptamana viitoare sa gasiti solutia, iar daca nu, va gasiti toti de la justitie altceva de lucru”, a spus premierul la inceputul sedintei de Guvern de miercuri, potrivit Hotnews.ro.

La sedinta de Guvern ministrul justitiei, Robert Cazanciuc, nu era prezent la sedinta de Guvern, in locul sau fiind un secretar de stat.

Acesta sustine ca a solicitat in cursul serii de marti ministrului Mediului ca in sedinta de miercuri sa fie adoptata o ordonanta de urgenta privind interzicerea exportului de masa lemnoasa bruta. Insa, Ministerul Justitiei nu si-ar fi dat avizul. „Am solicitat inca de aseara doamnei ministru Gavrilescu si cu Departamentul pentru relatii externe, cu economia si justitia sa adoptam astazi o ordonanta de urgenta prin care sa interzicem, pe un termnen limitat, exportul de orice fel de masa lemnoasa neprelucrata. Din pacate, am inteles ca Justitia nu ati gasit solutia, la dumneavoastra s-a blocat”, a afirmat premierul.

„Inteleg toate obligatiile noastre, dar cred ca toate obligatiile pe care le avem pe plan european nu sunt impotriva intereselor Romaniei. Pana saptamana viitoare sa veniti cu solutia legislativa temporara pana cand avem o solutie pe termen lung. Daca va puneti mintea la contributie treceti peste nu-ul traditional si gasiti solutia”, a adaugat premierul. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.