Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: RATB a reintrodus cursele turistice

Bucureşti: RATB a reintrodus cursele turistice

DISTRIBUIȚI

 136799 – 15052015 – Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) a reintrodus din 15 mai autobuzele liniei turistice “Bucharest City Tour”, cele patru autobuze supraetajate circuland zilnic in intervalul orar 10.00 – 21.00. Linia turistica “Bucharest City Tour” este din nou la dispozitia bucurestenilor si a turistilor care doresc sa faca un tur al orasului cu cele patru autobuze supraetajate. Linia functioneaza pe traseul Piata Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piata Unirii, Universitate, Piata Romana, Piata Victoriei, Piata Charles de Gaulle, Soseaua Kiseleff si Piata Presei, traseu care este parcurs in circa 50 de minute, potrivit unui comunicat al RATB.

Calatoriile au aceleasi tarife de la data inaugurarii liniei, 28 iulie 2011, respectiv 25 lei/card, pentru adulti, si 10 lei/card, pentru copiii cu varste intre 7 si 14 ani. Copiii cu varsta de pana la 7 ani, insotiti de adulti, beneficiaza de transport gratuit. Cardul de calatorie este valabil 24 de ore de la prima validare si se poate procura din autobuzele turistice.

Turistii au la dispozitie ghiduri audio in limbile romana, engleza, franceza si italiana, harti si pliante cu informatii despre obiectivele turistice de pe traseu, precum si sistem internet wireless gratuit. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.