Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureştui: Preşedintele Iohannis acuză PSD că deturnează politic protestele privind defrişările

Bucureştui: Preşedintele Iohannis acuză PSD că deturnează politic protestele privind defrişările

DISTRIBUIȚI

136755 – 14052015 – Presedintele Klaus Iohannis este de acord cu orice masura care ar salva padurile din Romania, cu referire la o posibila interzicere a exportului de lemn neprelucrat pe care o planuieste Guvernul. In acelasi timp, seful statului atrage atentia ca protestele ONG-urilor privind defrisarile de paduri sunt pe cale de a fi deturnate politic de catre PSD.

Despre masura anuntata de premierul Victor Ponta, cu privire la interzicerea exportului de lemn neprelucrat, presedintele a precizat: „Mi-a adus la cunostinta aceasta intentie. Nu am comentat-o fiindca nu sunt specialist in domeniu si nu pot, pe moment, sa evaluez impactul economic, dar, daca aceasta masura sau alta masura duce la salvarea padurilor din Romania, sunt de acord cu orice masura in acest sens”, a declarat seful statului, joi, inainte de plecarea spre Italia, unde efectueza o vizita de trei zile.

Premierul Victor Ponta a cerut, in debutul sedintei de guvern de miercuri, sa se gaseasca o solutie pentru ca exportul de lemn neprelucrat sa fie interzis pe termen nelimitat.

Klaus Iohannis sustine ca „demersul, onest si bine intentionat al unor ONG-uri de a protesta pentru salvarea padurilor, este pe cale de a fi deturnat politic de PSD”.

Mii de oameni au iesit in strada, sambata, in mai multe orase din tara si din strainatate, pentru a protesta fata de defrisarile ilegale care au loc in Romania, din 1989 si pana in ziua de astazi, dar si pentru a le atrage atentia politicienilor care au permis acest lucru. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.