Acasă Vest Caras-Severin Caraş-Severin: Frunzăverde, pus sub control judiciar

Caraş-Severin: Frunzăverde, pus sub control judiciar

DISTRIBUIȚI

 136793 – 15052015 – Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Caras Severin, Sorin Frunzaverde, a fost pus sub control judiciar pentru 30 de zile, iar pe numele sau s-a inceput urmarirea penala pentru santaj si folosirea influentei. Joi dimineata, procurorii DNA au facut perchezitii la locuinta lui Sorin Frunzaverde, precum si in biroul sau de la sediul CJ Caras Severin.

Potrivit unor surse judiciare, Sorin Frunzaverde este suspect ca intre cele doua tururi ale alegerilor prezidentiale din luna noiembrie 2014 ar fi facut presiuni si chiar amenintari asupra primarilor din Caras Severin pentru a se asigura ca va obtine pentru Klaus Iohannis cat mai multe voturi.

Liberalul a confirmat, joi dimineata, ca ar fi vorba despre perchezitii legate de turul al doilea al alegerilor prezidentiale: „Eu nu sunt in Resita, dar am aflat de la cei care fac perchezitiile ca sunt perchezitionat pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale”.

Vineri dimineata, presedintele CJ Caras Severin a mers la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi audiat in dosarul in care s-au facut perchezitii. Dupa aproximativ patru ore, in jurul orei 15.00, a parasit sediul institutiei, fara a da declaratii.

Miercuri, liberalul Ionesie Ghiorghioni, vicepresedintele CJ Caras Severin, a fost arestat preventiv, pentru trafic de influenta.

Vicepresedintele CJ Caras Severin a fost retinut, marti seara, de procurorii DNA Timisoara, dupa ce a fost prins in flagrant luand mita 20.000 de lei pentru atribuirea unui contract.

Sorin Frunzaverde este presedinte al CJ Caras Severin din anul 2008. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.