Acasă Centru Covasna Covasna: Alina Gorghiu le cere femeilor din PSD să se delimiteze de...

Covasna: Alina Gorghiu le cere femeilor din PSD să se delimiteze de Gheorghe Nichita

DISTRIBUIȚI

 136634 – 08052015  – Copresedintele PNL Alina Gorghiu le-a cerut femeilor din PSD sa se delimiteze public de primarului Iasiului, Gheorghe Nichita, si sa transmita un mesaj clar de intoleranta fata de comportamentul acestuia. „Ma surprinde sa vad faptul ca femeile din PSD nu au nici un fel de reactie in ceea ce il priveste pe primarul Iasiului, Gheorghe Nichita. Va marturisesc ca sunt oripilata sa vad, mai ales ca astazi este si Ziua egalitatii de sanse, ca pozeaza intr-un discurs feminist doar atunci cand sunt la microfon si doar atunci cand vor sa mai ia niste voturi. Eu cred in ideea de bun simt in politica si de decenta in politica si cred ca atunci cand cineva greseste trebuie sa te delimitezi de el. As vrea sa cred ca, daca pana si Victor Ponta si-a recalibrat mesajul in privinta domnului Nichita de la Iasi pentru suspiciunile de fapte ingrozitoare pe care Parchetul spune ca le-ar fi facut, as vrea sa vad totusi, si le provoc pe cele din PSD sa faca o declaratie publica de delimitare. Poate asa vor intelege si ceilalti care ar putea sa urmeze comportamentul domului primar de la Iasi ca lucrurile nu pot continua asa”, a declarat vineri, la Sfantu Gheorghe, Alina Gorghiu, potrivit Hotnews.ro.

Vicepresedintele PSD Gheorghe Nichita, presedinte al organizatiei judetene PSD Iasi, a anuntat ca, incepand de joi, se autosuspenda din toate functiile detinute in partid, atat la nivel national, cat si la nivel local.

Gheorghe Nichita este acuzat de procurorii DNA ca le cerea sefilor din Politia Locala Iasi sa puna functionarii din subordine sa-i supravegheze iubita – Adina Samson – care avea montat inclusiv un sistem de urmarire GPS pe autoturism. – PROMPT MEDIA

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.