Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov CROSUL FAMILIEI PRO INGENIO”, în parcul Bragadiru – (45 de lei participarea)

CROSUL FAMILIEI PRO INGENIO”, în parcul Bragadiru – (45 de lei participarea)

DISTRIBUIȚI

 

 Bragadiru 1137016 – 26052015 – Sâmbătă, 6 iunie, nimeni nu rămâne acasă: copii de toate vârstele, părinți, bunici și prieteni sunt așteptați cu mic cu mare la orele 9.30 în parcul de agrement Bragadiru, la intrarea principală, pentru a participa la crosul organizat de Școala Gimnazială Pro Ingenio.

”Crosul Familiei Pro Ingenio”, aflat la cea de-a doua ediție, este sărbătoarea familiei, a mișcării și a stilului de viață sănătos. Sportul ne ajută să fim mai fericiți, mai optimiști, îi ajută pe copiii noștri să fie disciplinați și să muncească cu dăruire pentru a obține ceea ce își doresc, îi învață cum să își dorească să izbândească în ceea ce își propun și, totodată, cum să plece cu cea mai bună lecție învățată dintr-un eșec.

Potrivit organizatorilor, la orele 10.00, după încălzire, vom începe crosul, care se desfășoară pe următoarele categorii de vârstă: 3 – 6 ani (părinții vor alerga împreună cu micuții) – copii de grădiniță, 6 – 8 ani (clasele pregatitoare, I și a II-a), 8 – 10 ani (clasele a III-a și a IV-a), 10 – 14 ani (clasele de gimnaziu), Cursa Părinților și Ștafeta Familiei.

După cros, toată lumea este invitată să rămână pentru a ne bucura împreună de surprizele și activitățile distractive pe care le vom organiza în zona de start: ateliere de dans, demonstrație de karate, atelier de fotografie și fotbal pentru tătici pe teren închiriat.

Fiecare participant  la cros va primi tricoul cu insemnele crosului, medalie de participare și posibilitatea de a face o fotografie de familie, care va trimisă în format electronic.

Biletul de participare este este 45 lei. Biletele se pot cumpăra de la Școala Gimnazială Pro Ingenio sau, în ziua crosului, de la organizatori, în limita locurilor disponibile.  –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.