Acasă Sud Prahova Prahova: Dosarul Romprest: 15 persoane arestate

Prahova: Dosarul Romprest: 15 persoane arestate

DISTRIBUIȚI

136600 – 08052015   – Tribunalul Prahova a decis, vineri, arestarea celor 15 persoane retinute in dosarul de evaziune fiscala si spalare de bani in care este implicata compania Romprest, cererea DIICOT Ploiesti de emitere a unui mandat de arestare preventiva in lipsa pentru Florian Walter fiind amanata pentru 15 mai.

Instanta a admis propunerea DIICOT Ploiesti si a dispus arestarea arestarea preventiva pentru 29 de zile, pana in 5 iunie inclusiv, a inculpatilor Marin Necula, Grigore Adrian Grigoras, Iustin Atanasiu Pop, Viorel Paul, Gheorghe Nicolae Paul, Carol Mark Vizi, Arpad Jozsef Molnar, Botond Tibor Molnar, Lucia Maria Hotca, Cristian Dumitru Corlan, Catalin Marian Carabaneanu, Marius Florin Avram, Emil Dumitru, Aurelian Oprea si Costel Matei.

Decizia judecatorului de drepturi si libertati de la Tribunalul Prahova poate fi contestata la Curtea de Apel Ploiesti, care va decide definitiv daca inculpatii din dosarul Romprest vor ramane in arest preventiv, vor fi plasati in arest la domiciliu sau vor fi cercetati in libertate, sub control judiciar.

Cele 15 persoane pentru care instanta a emis mandate de arestare au fost duse in Arestul Politiei Prahova, unde au fost incarcerate de miercuri, cand procurorii DIICOT Ploiesti le-au retinut pentru 24 de ore.

Cererea procurorilor DIICOT Ploiesti de emitere a unui mandat de arestare preventiva in lipsa pe numele omului de afaceri Florian Walter, care controleaza firma de salubrizare Romprest, suspectat ca a initiat si coordonat grupul infractional acuzat de evaziune fiscala si spalare de bani, va fi judecata peste o saptamana, in 15 mai. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.