Acasă Politic Timiş: Alina Gorghiu: “Unii dintre noi poartă vina pentru aducerea lui Ponta...

Timiş: Alina Gorghiu: “Unii dintre noi poartă vina pentru aducerea lui Ponta la guvernare”

DISTRIBUIȚI

137113  – 29052015 – Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat joi, la Timisoara, la Comitetul de Coordonare Judetean al PNL, ca unii colegi de partid poarta vina pentru accederea lui Victor Ponta la guvernare, situatie pe care o regreta „profund”.

„Trebuie sa eliminam de la guvernare cea mai toxica reteta pentru Romania de dupa Revolutie. Da, unii dintre noi poarta vina pentru aducerea lui Ponta la guvernare. Va spun azi, aici, la Timisoara, ca regret profund. Inteleptul nostru ministru a anuntat ca nu stie ce sa faca cu alocatiile pentru copii. Ca poate nu a fost o idee asa extraordinara”, a afirmat Alina Gorghiu, potrivit Hotnews.ro.

Liderul liberal a explicat in conferinta de presa ca a anticipat ca premierul se va „codi” pe acest subiect si ca nu va sti pe unde sa scoata camasa.

„Am anticipat ca premierul Victor Ponta una va spune public si alta va face in practica. Astazi (joi – n. r.) am vazut primul semn de codeala al premierului, ca nu va sti pe unde sa scoata camasa (…). Premierul va face tot posibilul pentru ca aceasta lege sa nu se aplice. Fac apel la un guvern responsabil, care are obligatia sa respecte legea iesita din Parlamentul Romaniei si sa o puna in aplicare. Legea a pornit, astazi, din cate stiu, spre Cotroceni. Am convingerea ca data de 1 iunie va insemna o mica bucurie, dublarea alocatiilor. Am convingerea ca presedintele Klaus Iohannis va promulga legea”, a spus Alina Gorghiu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.