Acasă Politic Tulcea: Primarul Hogea a fost reţinut

Tulcea: Primarul Hogea a fost reţinut

DISTRIBUIȚI

137118  – 29052015 – Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, a fost retinut, joi seara, in urma perchezitiilor facute la sediul primariei, la locuinta sa si la mai multe firme, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost comise anul trecut, edilul fiind scos cu catuse la maini din sediul DNA Galati.

Primarul Hogea a fost audiat timp de aproximativ sapte ore de catre procurorii anticoruptie, care ulterior au emis o ordonanta de retinere pentru 24 de ore pe numele edilului, potrivit Ziare.com.

El a fost scos cu catuse la maini din sediul DNA Galasi si a fost urcat intr-o masina, urmand sa fie dus in arestul Politiei Judetene Galati.

Primarul Constantin Hogea si sotia acestuia au fost dusi, joi dupa-amiaza, la sediul DNA Galati, pentru audieri. Anterior, la audieri a fost adusa si o angajata a primariei.

Intrebat de jurnalisti despre presupusele fapte de coruptie de care este acuzat, primarul Constantin Hogea a raspuns: „Sunteti draguti”.

Procurorii DNA au facut perchezitii, joi dimineata, la sediul Primariei Tulcea, la locuinta primarului Constantin Hogea si la mai multe firme, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost comise anul trecut.

Directia Nationala Anticoruptie arata, intr-un comunicat de presa, ca aveau loc perchezitii la opt adrese din municipiul Tulcea, dintre care una este sediul unei institutii publice, restul fiind sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice.

Perchezitiile au avut loc intr-un dosar in care procurorii DNA Galati fac cercetari privind savarsirea unor infractiuni de coruptie, care ar fi fost comise anul trecut, preciza DNA.

Surse judiciare declarau ca institutia publica unde au avut loc perchezitii este Primaria Tulcea. Anchetatorii au facut perchezitii si la locuinta primarului municipiului Tulcea, Constantin Hogea, dar si la firme care ar fi incheiat contracte cu Primaria.

Potrivit surselor judiciare, printre persoanele vizate in acest caz ar fi primarul Constantin Hogea si un om de afaceri din judetul Tulcea, care ar fi obtinut ilegal contracte cu Primaria.

Constantin Hogea este la al treilea mandate consecutiv de primar al municipiului Tulcea. – PROMPT MEDIA

sursa foto: mondonews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.