Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: ALDE – alternativă pentru cei care nu se regăsesc nici în...

Bucureşti: ALDE – alternativă pentru cei care nu se regăsesc nici în PSD, nici în PNL

DISTRIBUIȚI

137716  – 19062015  – Daniel Constantin a le-a transmis conservatorilor că, prin fuziunea dintre PC și PLR, se formează a treia forță politică din România, care va constitui o alternativă pentru românii care nu se regăsesc în nici unul dintre cele două partide care domină scena politică.

”ALDE este alternativa pentru românii care nu se regăsesc în nici unul dintre cele două partide care domină scena politică românească. Prin constituirea celei de-a treia forțe politice vă propun să le oferim șansa de a-și regăsi valorile democratice europene pentru care s-au luptat în ultimii 25 de ani. (…) Am convingerea că noul partid va lupta pentru valori democratice europene autentice, în care fiecare să se regăsească”, a susținut  Constantin, potrivit B1 Tv.

El a mai caracterizat noua formațiune politică drept una de ”centru dreapta, parte a partidului european ALDE, care luptă la nivel european pentru o democrație autentică, pentru respectarea drepturilor și libertăților cetățenești pentru care am luptat cu toții după anul 1989”.

„Sunt convins că într-un partid mult mai mare valorile conservatoare pot fi mult mai bine auzite de cetățeni. A fost o onoare pentru mine să fiu în fruntea PC pentru mai bine de cinci ani.Vă asigur că va fi o onoare și o responsabilitate și mai mare să duc împreună cu dvs partidul la un alt nivel”, le-a mai spus Daniel Constantin conservatorilor. – PROMPT MEDIA

foto: realitatea.net

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.