Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Ambiguitate ministerială

Bucureşti: Ambiguitate ministerială

DISTRIBUIȚI

 137538  – 12062015 –  Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a afirmat, vineri, ca incă nu decis dacă se va înscrie în UNPR, dar a admis că, de-a lungul timpului, a avut mai multe discutii cu Gabriel Oprea.

„Sunt discutii politice tot timpul purtate. (…) Este vorba de o coordonare de catre vicepremier a Ministerului Justitiei, la nivelul Guvernului. La nivel politic nu s-a luat inca niciun fel de decizie, nu am luat o decizie de a ma inscrie in acest moment in UNPR. Am avut mai multe discutii de-a lungul timpului cu domnul Oprea, ne stim de 15 ani, ne respectam reciproc, avem incredere unul in celalalt, dar o decizie in acest sens deocamdata nu am luat”, a spus Cazanciuc, la Palatul Parlamentului.

Premierul Victor Ponta i-a transmis miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ministrului Justitiei Robert Cazanciuc ca este „si mai eficient” de cand este in coordonarea vicepremierului Gabriel Oprea. „Acum de cand… dar de fapt tot timpul ati fost in coordonarea vicepremierului pentru securitate nationala, sunteti si mai eficient domnule ministru si ma bucura acest lucru”, a spus Ponta. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.