Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Aviz negativ pentru urmărirea penală a lui Ponta

Bucureşti: Aviz negativ pentru urmărirea penală a lui Ponta

DISTRIBUIȚI

 137372  – 08062015 –   Comisia Juridică din Camera Deputaţilor a dat aviz negativ pentru urmărirea penală a lui Victor Ponta, cu 18 voturi împotrivă, 7 voturi pentru, o abținere. Premierul, urmărit penal de DNA sub acuzațiile de fals, evaziune fiscală şi spălare de bani, a fost audiat în Comisia Juridică după ce a primit un vot de susţinere din partea liderilor PSD din ţară şi a partenerilor din coaliţia de guvernământ.

Ponta a cerut procedură de urgenţă pentru votul în privinţa cererii DNA de începere a urmăririi penale pentru ca marți să se exprime și votul în plen.

Procurorii au cerut Camerei Deputaţilor avizul privind urmărirea penală a lui Ponta pentru conflict de interese.

Comisia Juridică trebuia să se reunească pentru cazul Ponta dimineață, dar, la cererea premierului, sedinţa a fost amânată pentru orele 16.00.

Prim-ministrul a precizat că doreşte ca votul din plen să aibă loc marţi. Premierul  a adăugat că „nu are ce” dosar să-şi studieze şi îşi va susţine punctul de vedere în plen.

„Am cerut Comisiei juridice să nu tergiversăm lucrurile, dacă este posibil ca astăzi sa fiu audiat şi mâine să se dea votul. (…) Nu am ce dosar să studiez şi nici nu am nevoie de avocat.”, a spus Ponta dimineaţă.  – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.