Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Combaterea traficului de persoane discutată cu Kevin Hyland la București

București: Combaterea traficului de persoane discutată cu Kevin Hyland la București

DISTRIBUIȚI

137208  – 03062015 – Comisarului britanic Independent Împotriva Sclaviei a vizitat, pe 2 iunie, sediul Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane (ANITP). În cadrul reuniunii de lucru directorul ANITP, comisar șef de poliție Romulus Nicolae Ungureanu a purtat discuții privind lupta împotriva traficului de persoane cu Kevin Hyland.

 Cele două delegații au agreat să dezvolte și să întărească cooperarea strânsă existentă între România și Regatul Unit al marii Britanii și Irlandei de Nord, pe linia prevenirii și combaterii traficului de persoane.

Șefii celor două delegații au subliniat importanța cooperării strategice și nevoia de a dezvolta procesul de schimb de informații și date pentru a fi în măsură să implementeze măsuri de prevenire adaptate fenomenului traficului de persoane în România și Marea Britanie.

De asemenea, directorul ANITP și Comisarul britanic și-au reafirmat angajamentul de a colabora în ceea ce privește protecția și suportul acordat victimelor traficului de persoane, precum și în sensul indentificării și condamnării membrilor rețelelor de traficanți. – PROMPT MEDIA  (foto: theguardian.com)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.