Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Deputatul Gheorghe Roman pleacă din PSD şi suţine moţiunea de cenzură

Bucureşti: Deputatul Gheorghe Roman pleacă din PSD şi suţine moţiunea de cenzură

DISTRIBUIȚI

 137502  – 11062015 –  Deputatul social-democrat Gheorghe Roman a anunţat, joi, pe pagina sa de Facebook, că a demisionat din PSD şi că va susţine moţiunea de cenzură iniţiată de PNL.

„Doresc să vă fac cunoscut că am decis să susţin moţiunea iniţiată de PNL. Am luat această decizie având în vedere voinţa oamenilor din Mediaş, din judeţul Sibiu, exprimată cu ocazia votului din noiembrie 2014, cand au votat cu o majoritate covârşitoare pentru preşedintele Klaus Iohannis. În consecinţă, mi-am dat demisia din PSD. Imi doresc ca gestul meu să fie înţeles de medieşeni”, precizează deputatul Gheorghe Roman pe pagina sa de socializare.

PNL a depus, săptămâna trecută, la Parlament, moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Ponta, care este semnată de 183 de parlamentari, dintre care 12 de la PSRO şi doi de la grupul-democrat, restul fiind deputaţi şi senatori PNL. Moţiunea este intitulată „Victor Ponta – demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu e o lozincă!”.

Gheorghe Roman este deputat în circumscripţia electorală nr.34 Sibiu, Colegiul uninominal nr.3. În Parlament, Roman este membru în Comisia pentru buget, finanţe şi bănci şi vicepreşedinte în Comisia pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării. – PROMPT MEDIA

foto:novatv.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.