Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Gabriel Oprea îl sprijină “total” pe Klaus Iohannis

Bucureşti: Gabriel Oprea îl sprijină “total” pe Klaus Iohannis

DISTRIBUIȚI

 137413  – 09062015 – Vicepremierul Gabriel Oprea a purtat o discuție, luni, cu președintele Klaus Iohannis, îninte de consultările de la Palatul Cotroceni, pe tema securității naționale. Oprea a declarat, în cadrul unui interviu la DC News, că-l sprijină pe Iohannis, mai ales în problemele de securitate națională.

„Orice tete-a-tete rămâne un tete-a-tete, mai ales cu președintele României. Au fost discuții, au participat și alți oameni. Nu pot să spun lucruri pe care nu pot să le spun. Ceea ce pot să vă spun în schimb este că-l sprijin total pe dl Klaus Iohannis, mai ales pe problemele acestea de securitate națională”, a declarat Oprea.

Fiind întrebat dacă i s-a propus funcția de premier, Oprea a spus că nu poate să răspundă la intrebare, pentru că i s-ar nărui munca sa de ani de zile.

„Poate să mi se propună şi funcţia de împărat. Nu spun că mi s-a propus aşa ceva. Mi s-ar nărui toată munca de ani de zile. Dacă mi-am dat cuvântul, nu credeţi că e mai logic şi normal să mă ţin de cuvânt? Vreau să respect, să fiu respectat şi să ajut ţara asta”, a spus președintele UNPR.

Gabriel Oprea a mai explicat că va fi un partener al actualei coaliţii de guvernare atâta timp cât nu se „loveşte în statul român”. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.