Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Încep negocierile în coaliția de guvernare. Condițiile UNPR

Bucureşti: Încep negocierile în coaliția de guvernare. Condițiile UNPR

DISTRIBUIȚI

137545  – 15062015 –  Presedintele UNPR Gabriel Oprea a avertizat că formațiunea sa se va retrage de la guvernare daca PSD va forța modificarea Codului Penal, menționând că premierul a aflat deja despre aceste condiții.

„I-am spus-o si lui Victor Ponta, le-am spus-o si colegilor de coalitie. In momentul in care constatam ca se lucreaza, de exemplu, la Codul acela Penal – unii, pe furis, vor sa-l modifice – sau se doreste un atac asupra statului roman, pe noi de pierd de parteneri”, a declarat Gabriel Oprea, duminica, la Pro Tv.

„Vreau sa va spun ca problemele de justitie, in general, eu nu le discut. Eu, Gabriel Oprea, membru al Guvernului, dar si presedinte UNPR, militez pentru intarirea justitiei, si asta puteti verifica. Avem doi piloni, interesul national si statul roman. Si militam, intr-adevar, pentru intarirea statului roman”, a spus vicepremierul.

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a suplimentat ordinea de zi la inceputul sedintei de martea trecuta cu 22 de proiecte legislative care vizeaza modificarea Codului Penal si Codului de Procedura Penala, pentru care urmeaza ca institutiile din domeniul judiciar sa dea puncte de vedere pana saptamana aceasta.

Presedintele Inaltei Curti, Livia Stanciu, precum si presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Marius Tudose, au fost prezenti la sedinta de marti a Comisiei Juridice din cadrul Camerei Deputatilor. Reprezentantii insitutiilor au cerut, la unison, amanarea discutiilor. Desi presedintele CSM a cerut explicit cel putin 14 zile pana cand vor putea oferi un punct de vedere, deputatii au stabilit, prin vot, un termen de o saptamana. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.