Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Liberalii protestează

Bucureşti: Liberalii protestează

DISTRIBUIȚI

137582  – 16062015 –  Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunarilor publice a aprobat, in sedinta din 10 iunie, la solicitarea PNL, organizarea a doua adunari publice, în 20 si 26 iunie. Se estimează că la cele două mitinguri vor participa 50.000, respectiv 20.000 de persoane, au anuntat reprezentantii Primariei Capitalei, citați de Hotnews.ro.

Ambele mitinguri vor avea loc în Piața Victoriei. Potrivit sursei, cele doua adunari publice au fost stabilite de comun acord cu organizatorii, protocoalele de organizare si de desfasurare a evenimentelor fiind semnate de toti membrii comisiei, inclusiv de  organizatori.

„Mentionam ca pana in prezent, la Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunarilor publice nu a fost inregistrata o alta cerere privind organizarea acestor evenimente intr-un alt loc sau intr-o alta perioada”, mai precizeaza sursa citata.

PNL primise de la Primaria Capitalei autorizatie pentru organizarea unui lant uman la Palatul Parlamentului vineri, 12 iunie, cand Parlamentul a dezbatut motiunea de cenzura a liberalilor.

Liberalii au anulat insa actiunea, in conditiile in care si PSD primise autorizatie pentru miting in aceeasi zi si in aceeasi zona, copresedintele PNL Vasile Blaga spunand ca „liberalii nu vor sa fie parte la manifestatii ca in anii ’90”. Ulterior, a fost anulat si mitingul PSD. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.