Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Ministrul Justiţiei dă explicații

Bucureşti: Ministrul Justiţiei dă explicații

DISTRIBUIȚI

 137414  – 09062015 – Ministrul Justiţiei a dat marţi primele explicaţii privind ameninţările la adresa membrilor PNL. Robert Cazanciuc spune că precizările sale au fost înţelese greşit şi că nu a fost vorba despre o ameninţare. Ministrul Justiţiei mai spune că nu este normal ca liderii PNL să se folosească de procurori pentru a cere demiterea Guvernului Ponta.

„Nu m-am supărat pe liberali. Din păcate n-au înţeles sensul declaraţiei mele. A fost un apel la raţiune şi la respectarea procedurilor legale. Apelul la utilizarea procedurilor legale nu înseamnă în niciun caz ameninţare şi e destul de trist să vezi că oamenii care se cred responsabili în statul român utilizează necunoaşterea legii ca o armă politică. PNL utilizează o acţiune a procurorilor pentru a cere demiterea Guvernului şi aşa cum am declarat şi ieri, acest lucru cred că este contrar intereselor României în momentul de faţă”, a declarat Robert Cazanciuc, potrivit Digi24.

Ieri, într-un comunicat de presă, Robert Cazanciuc a ameninţat opoziţia cu dosare penale, dacă va mai organiza manifestări politice împotriva Guvernului. – PROMPT MEDIA

foto:cotidianul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.