Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: PNL anulează marele protest de la Parlament

Bucureşti: PNL anulează marele protest de la Parlament

DISTRIBUIȚI

137454  – 10062015 –PNL a decis să anuleze mitingul programat de vineri, informează B1 TV. Liberalii au luat această decizie după ce PSD a anunțat că va organiza, în același timp și în același loc, o contra-manifestație. De asemenea, PNL nu anunțat că Primăria Capitalei nu le-a acordat, pentru protest, spațiul pe care îl solicitase și nici pentru numărul de persoane pe care doreau să le mobilizeze.

În vreme ce PSD a obținut Parcul Izvor ca locație pentru mitingul lor, liberalii au primit aprobare pentru locația dinspre  Senat. Pe lângă acestea, liberalii au cerut aprobare pentru 5.000 de persoane și au primit aprobare doar pentru 1.000 de persoane.

„Ori de câte ori am avut o întalnire publică ne-au provocat și apoi eram noi vinovați. Sunt sigur că așezarea celor două mitinguri în același loc și în același timp, este făcut cu scopul clar să ne provoace. Am propus să amânăm câteva zile luna asta un miting pe care domnul Oprescu să îl menajeze”, a declarat președintele de onoare al PNL Mircea Ionescu Quintus.

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, miercuri, că, prin mitingul pe care PSD îl organizează vineri concomitent cu cel al liberalilor, aceștia încearcă să  „bage pumnul în gură” Opoziției.

„De câteva zile am anunțat faptul că vom face un lanț uman în jurul Parlamentului pentru respectarea unor drepturi ale cetățenilor români. Astăzi se adeveresc amenințările lui Ponta și ale ilustrului necunoscut Cazanciuc de la Ministerul Justiției, amenințări care spuneau un lucru: că vor face așa încât să strice o manifestare pașnică pe care PNL dorește să o organizeze. (…) Este evident în ADN-ul PSD-ului să bage pumnul în gură Opoziției, societății civile și să reprime orice formă de manifestare și orice drept la adunare constituțional pe care orice om din România îl are. O să fac un apel la PSD și la forțele de ordine să înțeleagă că demersul PNL este unul pașnic, nu ne dorim niciun fel de concurență cu PSD, dacă o să-i întrebați pe cei de la PSD o să vedeți că nici nu știu de ce organizează acest protest, decât acela de a crea situații neplăcute”, a spus Gorghiu, înainte de ședința Biroului Politic Național al PNL. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.