Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Premierul Ponta a acceptat demisia ministrului Rus

Bucureşti: Premierul Ponta a acceptat demisia ministrului Rus

DISTRIBUIȚI

137501  – 11062015 –  Premierul Victor Ponta a anuntat pe Facebook ca a acceptat demisia lui Ioan Rus din functia de ministru al Transporturilor, iar inlocuitorul acestuia va fi discutat saptamana viitoare.

“Regret situatia generata de declaratiile dlui Ioan Rus! Acesta si-a asumat raspunderea si mi-a prezentat demisia din functia de ministru! Am acceptat demisia si saptamana viitoare vom discuta despre inlocuitorul la acest portofoliu!”, a scris Victor Pont ape Facebook.

Ioan Rus a ajuns la Palatul Victoria, joi dupa-amiaza, cu putin timp inainte de orele 16.00. El declarese mai devreme, in aceeasi zi, ca isi cere scuze daca a jignit pe cineva prin afirmaţiile sale si ca ii va solicita premierului Ponta sa ii acepte demisia din funcţia de ministru.

Ministrul Ioan Rus a facut declaratii jignitoare la adresa romanilor din Diaspora. Intr-un interviu la Digi 24, Ioan Rus a spus ca „Romania are 3 milioane de oameni sa zicem, din forta activa, in acest moment in Occident. 3 milioane, dintre care vreun milion sunt fierari, betonisti, zidari si asa mai departe. Lucreaza in constructii, autostrazi etc. prin Europa. Au poate 1500 de euro salariu. O spun foarte direct. De banii astia copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva. De 700 de euro vin acasa jumatate”, a declarat ministrul Ioan Rus. – – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.