Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: PSD decide luni cum votează în cazul MRU, cel mai probabil...

Bucureşti: PSD decide luni cum votează în cazul MRU, cel mai probabil “împotrivă”

DISTRIBUIȚI

 137872 – 25062015 – Decizia politică a PSD legată de numirea lui Mihai-Răzvan Ungureanu la conducerea SIE va fi anunțată luni, după ședința conducerii formațiunii, însă, din pozițiile exprimate până în prezent, se conturează ideea de a vota împotrivă, a declarat Rovana Plumb, președintele Consiliului Național al PSD, potrivit Realitatea TV.

„Va fi discutată și analizată această propunere și va fi o decizie politică în urma Biroului Permanent. (…) Din consultările pe care le-am avut cu colegii mei și din pozițiile exprimate se conturează această decizie de a vota împotrivă”, a declarat, joi, Rovana Plumb, la sediul Ministerului Finanțelor, după o întâlnire cu delegația Comisiei Europene.

Ea și-a exprimat un punct de vedere față de această nominalizare, care „coincide cu al premierului”, referitor la faptul că prin decizia președintelui Klaus Iohannis nu s-a respectat echilibrul Putere — Opoziție convenit anterior în privința numirilor la SRI și SIE.

De asemenea, Rovana Plumb a arătat că șeful statului nu s-a consultat cu nimeni în cazul lui Ungureanu.

„Cel de-al treilea punct pe care mi-l exprim este acela că Mihai-Răzvan Ungureanu este un simbol al PDL-ismului și știți foarte bine că, în 2012, cei care eram atunci în Parlamentul României am votat pentru a trece moțiunea de cenzură împotriva Guvernului condus atunci de Mihai-Răzvan Ungureanu”, a adăugat Rovana Plumb, care îi ține locul lui Victor Ponta la șefia PSD, până când acesta se va întoarce în țară. – PROMPT MEDIA

foto:realitatea.net

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.