Acasă Uncategorized București: Tăriceanu îi face probleme lui Ponta

București: Tăriceanu îi face probleme lui Ponta

DISTRIBUIȚI
sursa foto: Cotidianul
sursa foto: Cotidianul
sursa foto: Cotidianul

137775 – 23062015 – Fuziunea PLR-PC ar putea să aducă noi probleme pentru PSD în Senat. Coalitia de guvernare detine la Senat 91 de senatori, majoritatea necesara fiind de 84 de voturi.

Unul dintre senatorii de la guvernare si-a dat demisia din grupul PLR-PC, Mihai Alfred Laurentiu infiintandu-si un nou partid conservator sustinut de Dan Voiculescu. Senatorii Cristiana Anghel si Dumitru Pelican nu sunt de acord cu fuziunea, insa nu au plecat din partid.

In tabara PSD, discutiile contradictorii dintre ‘voiculescieni’ si adeptii noului ALDE nu sunt vazute cu ochi buni. Surse din PSD au declarat pentru stiripesurse.ro ca sunt ingrijorate de prezenta la Senat la voturile organice, acolo unde coalitia are nevoie de majoritate. Pe fondul unui dezinteres al unor senatori din noul ALDE, cu absentele inevitabile din tabara PSD-UNPR, majoritatea in Senat ar putea sa stea in doua voturi adica intr-un fir de ata, spun sursele citate. Sursele citate spun ca asteapta sa vada ce atitudine vor adopta senatorii nemultumiti din noul ALDE. –  PROMPT MEDIA, după stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.