Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Valerian Vreme, audiat la DNA în dosarul Poșta Română

Bucureşti: Valerian Vreme, audiat la DNA în dosarul Poșta Română

DISTRIBUIȚI

137391  – 09062015 –  Fostul ministru al Comunicațiilor Valerian Vreme a ajuns marți dimineața la sediul DNA pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul Poșta Română, informează B1 TV.

La sosirea la sediul DNA, fostul ministru a refuzat să dea declarații în fața jurnaliștilor.

Vreme este audiat în dosarul în care, potrivit procurorilor anticorupție, în  2011, ar fi trimis peste 14.0000 de felicitari către alegătorii din județul Bacău, transmise gratuit prin intermediul Poștei Române.

Procurorii vorbesc despre anumite servicii acordate unei firme de Poșta Română, totul fiind dirijat de fostul secretar de stat Marius Constantin Fecioru. Pentru favorizarea acestei societăți, angajați ai Poștei Române, chiar persoane cu funcții de conducere ar fi avut diverse beneficii. DNA dă ca exemplu în acest sens preluarea de la ministerul comunicațiilor, a corespondenței ministrului Valerian Vreme, corespondență constând în aproximativ 15.000 de felicitări de Crăciun. Este vorba despre preluarea acestor felicitări destinate alegătorilor din Bacău și transmiterea lor pentru a fi distribuite cu asumarea costurilor de Poșta Română. – PROMPT MEDIA

foto:rador.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.