Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Vasile Blaga: PNL nu se mai poate baza pe Varujan Vosganian...

Bucureşti: Vasile Blaga: PNL nu se mai poate baza pe Varujan Vosganian şi Tudor Chiuariu

DISTRIBUIȚI

 137536  – 12062015 –  Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, după respingerea moţiunii de cenzură în Parlament, că în şedinţa de luni a partidului vor fi analizate cazurile liberalilor care au absentat, adăugând că sunt parlamentari care activează în grupurile PNL, dar pe care partidul nu se mai poate baza, acesta dând exemplul senatorilor Varujan Vosganian şi Tudor Chiuariu.

„Cinci (parlamentari PNL au absentat – n.r.) pentru că au fost doi semnatari, domnul Fenechiu şi încă un coleg de-al domniei sale, care au semnat moţiunea şi nu au fost la vot. A fost un vot mai puţin în Senat, patru în Cameră. Sigur că sunt două voturi motivate, oamenii sunt în spital cu probleme complicate, dar luni vom avea o şedinţă şi vom analiza toate situaţiile astea pentru că într-adevăr sunt şi colegi care figurează în grupul nostru parlamentar – domnul Vosganian, domnul Chiuariu, dar este clar că nu ne putem baza în continuare pe dânşii”, a declarat Blaga, la Parlament, potrivit Evenimentul Zilei.

Întrebat dacă rezultatul moţiunii de cenzură reprezintă şi un eşec al negocierilor purtate de către liberali cu parlamentarii UDMR, Vasile Blaga a precizat că Uniunea se teme de pragul de 5% şi de aceea tema moţiunii „nu le-a plăcut”.

„Nu, deloc. Discuţia a fost cu UDMR. Poziţia UDMR faţă de Victor Ponta este foarte clară. A fost, aş spune, uneori mai clară decât a unora dintre colegii mei, nu? O ştiţi foarte bine. Nu le-a plăcut, probabil, tema moţiunii de cenzură, dânşii având acea problemă cu pragul electoral de 5% şi tocmai de aceea am fost de acord toate partidele parlamentare ca să existe şi pragul alternativ de peste 20% în patru judeţe dacă nu îndeplineşti pragul de 5%. Deci le este frică de acest prag electoral”, a adăugat Blaga. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.