Acasă Sud Dambovita Dâmboviţa: Încă un poliţist s-a împuşcat în cap

Dâmboviţa: Încă un poliţist s-a împuşcat în cap

DISTRIBUIȚI

137567  – 15062015 –  Un politist din Gaesti, judetul Dambovita, este internat in stare grava in spital, dupa ce s-a impuscat in cap cu arma din dotare duminica seara, in timpul serviciului.

Politistul, angajat la Formatiunea Ordine Publica de la Politia Gaesti, s-a impuscat in cap cu arma din dotare duminica seara, potrivit Ziare.com.

Surse din Politie au declarat ca barbatul lucra ca politist din anul 2012, iar duminica seara, in timp ce era de serviciu, a mers acasa si s-a impuscat in cap cu arma din dotare.

El a fost transportat de urgenta la Spitalul din Gaesti, de unde a fost transferat in stare grava la un spital din Bucuresti.

Politistul a trecut cu bine testele psihologice la care a fost supus in luna martie. El nu este casatorit, nu are copii, iar deocamdata nu se cunosc motivele pentru care a recurs la acest gest.

Un caz similar a avut loc duminica dupa-amiaza si la Constanta, unde un tanar in varsta de 24 de ani, subofiter la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Constanta, a fost gasit impuscat in cap intr-un apartament pe care il inchirise impreuna cu un coleg.

El a fost transportat in stare foarte grava la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, unde a murit duminica noapte. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.