Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Jean Pădureanu, eliberat condiţionat

Ilfov: Jean Pădureanu, eliberat condiţionat

DISTRIBUIȚI

137692  – 19062015  – Fostul preşedinte al Gloriei Bistriţa Jean Pădureanu a fost eliberat condiţionat. El fusese condamnat la trei ani de închisoare în Dosarul Transferurilor. Decizia eliberării este definitivă, iar Pădureanu a părăsit deja Penitenciarul-Spital Jilava, potrivit Digi24.

Decizia eliberării lui Jean Pădureanu a fost luată de magistraţii de la Tribunalul Ilfov. Aceştia au respins contestaţia făcută de procurorii anticorupţie împotriva unei hotărâri anterioare, pronunţate la finalul lunii aprilie a acestui an de Judecătoria Sectorului 4.

Atunci, instanţa a decis să admită solicitarea de eliberare condiţionată formulată de apărătorii lui Jean Pădureanu în baza legii care prevede că toţi condamnaţii cu vârsta mai mare de 60 de ani pot solicita eliberarea condiţionată deîndată ce execută cel puţin o treime din pedeapsa la care au fost condamnaţi.

Pădureanu a primit o pedeapsă de trei ani şi patru luni de închisoare cu executare în primăvara anului 2014, pentru fapte de evaziune fiscală, şi a executat un an şi patru luni.  – – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.