Acasă Nord-Est Botosani Percheziţii de amploare în Suceava şi Botoşani

Percheziţii de amploare în Suceava şi Botoşani

DISTRIBUIȚI

 137719  – 19062015  –. Procurorii  DIICOT din Suceava  împreună cu polițişti din cadrul IPJ Suceava și IGPF, au efectuat vineri 54 de percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Suceava, Olt, Brăila,Vaslui, Iaşi şi Prahova,  în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional  organizat specializat în contrabanda cu ţigări.

Potrivit unui comunicat al DIICOT. în perioada mai 2014 – mai 2015, pe raza judeţelor Suceava, Botoşani, Dolj, Olt, Iaşi, Vaslui, Prahova şi Brăila  au acţionat două grupuri infracţionale organizate, specializate în contrabandă cu ţigarete  de provenienţă extracomunitară, având sarcini prestabilite în ceea ce priveşte  introducerea, preluarea, depozitarea, transportul şi valorificarea acestora.

La sediul DIICOT Suceava vor fi aduse, în vederea audierii, 21 de persoane.

Prejudiciul cauzat prin sustragerea de la plata taxelor şi accizelor datorate bugetului de stat este de peste  500.000 de euro.

Acțiunea DIICOT Suceava este sincronizată cu acțiunea DIICOT Botoșani care efectuează 23 de percheziții, pe raza  judeţelor Botoșani, Suceava, Iaşi şi a municipiului Bucureşti.

La sediul DIICOT Botoşani vor fi aduse, în vederea audierii,  14 persoane.

Suportul de specialitate  tehnic şi informativ a fost asigurat de către Serviciul Român de Informaţii, Direcţia de Informaţii şi Protecţie Internă şi  Direcţia Operaţiuni Speciale. – PROMPT MEDIA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.