Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Senatorul Badea cere demiterea ministrului Rus

Senatorul Badea cere demiterea ministrului Rus

DISTRIBUIȚI

 137498  – 11062015 –  “Ieri seară, în cadrul unei emisiuni televizate, ministrul PSD Ioan Rus a avut o declarație halucinantă la adresa românilor din diaspora, jignindu-i într-un mod inacceptabil. În consecință îi solicit primului-ministru Victor Viorel Ponta demiterea cu celeritate a minstrului Rus care a dovedit, prin declarația sa, o totală lipsă de respect față de cetățenii României, cei care trăiesc și muncesc, temporar, pretutindeni în lume, cei care contribuie major la stabilitatea economică și politică a statului nostru, cei care reprezintă principalul investitor în România, cei care, cu sacrificii inimaginabile încearcă să își construiască o viață demnă departe de țara în care s-au născut, departe de părinții care i-au crescut. Guvernul PSD recidivează în promovarea unei atitudini discriminatorii și jignitoare la adresa românilor din diaspora și a familiilor acestora rămase în țară și continuă sa genereze rupturi ireversibile între România și cetățenii săi, cu o ură și desconsiderare inimaginabile”, a declarat Viorel Badea, senator pentru românii din Europa şi Asia şi vicepreședinte al Comisiei românilor de pretutindeni.

“Domnule Ioan Rus, sunteți prea mic pentru demnitatea pe care o ocupați, sunteți nevrednic de încrederea cu care ați fost investit ! După ce că îi izgoniți pe români din țara lor, după ce le interziceți drepturile fundamentale, după ce că nu faceți NIMIC pentru ca ei să revină acasă, vă permiteți să îi jigniți public în cel mai josnic mod ! Plecați din Guvern, domnule Rus, măcar în al doisprezecelea ceas arătați că aveți demnitate !”, i-a transmis senatorul Badea ministrului Transporturilor.

Ministrul Ioan Rus a declarat, referindu-se la muncitorii români din străinătate, că prețul banilor pe care aceștia îi câștigă este: ”Copiii se fac golani acasă şi nevastă-sa curvă!”

”România are 3 milioane de oameni să zicem, din forţa activă, în acest moment în Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonişti, fierari şi aşa mai departe. Lucrează în construcţii, autostrăzi prin Europa. Au poate 1500 de Euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăştia copiii se fac golani acasă şi nevastă-sa curvă. De 700 de Euro vin acasă jumătate”, a declarat Ioan Rus la Digi 24. – PROMPT MEDIA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.