Acasă Politic Sibiu: Mai multe exerciţii militare

Sibiu: Mai multe exerciţii militare

DISTRIBUIȚI

 137718  – 19062015  – Armata României “participă la reasigurarea Flancului Estic al NATO şi al Uniunii Europene”, a declarat, vineri, ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa. Acesta este motivul pentru care numărul şi amploarea exerciţiilor militare de pe teritoriul României, mai ales al celor cu participare internaţională, a crescut, a explicat ministrul Duşa.

“România alături de țările din NATO ia toate acele măsuri care se referă la reasigurarea pe flancul estic al NATO și al UE. Ați văzut că am crescut foarte mult numărul de exerciții în acest an, de pregătire în comun, cu militarii din NATO și mai ales cu partenerii noștri strategici, cu militarii din SUA”, a spus ministrul, potrivit România Liberă.

Pregătirile pentru operaţionalizarea celor două comandamente NATO, care vor funcţiona la Bucureşti, fac parte tot din seria măsurilor de reasigurare a Flancului Estic, a precizat Mircea Duşa.

Ministrul Apărării a participat vineri, la Sibiu, la depunerea jurământului militar de către soldații profesioniști angajaţi în aprilie 2015 la Școala de Aplicație pentru Unități Sprijin de Luptă „General Eremia Grigorescu”. – PROMPT MEDIA

foto:mapn.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.